Kukkakaaliriisi intialaisittain

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 850 g1,4 kpl  21 dl205 kcal15 g19 g2,6 g20 g
Sipuli 200 g3,6 kpl  2,2 dl61 kcal2,5 g10 g0,4 g3,4 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g20 g    62 kcal1,7 g12 g1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1130 g    547 kcal23 g46 g24 g24 g
Ravintosisältö / annos161 g    78 kcal3,2 g6,6 g3,4 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal2 g4,1 g2,1 g2,1 g
Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.