Mehevä tonnikalapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3250 g 50 tl17 rl2,5 dl163 kcal28 g11 g0,8 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala250 g    800 kcal38 g148 g6,5 g25 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Maito, Kevyt100 g 20 tl6,7 rl1 dl46 kcal3,2 g4,8 g1,5 g0 g
Maitorahka, Valio, 0,3100 g 20 tl6,7 rl1 dl65 kcal11 g4,2 g0,3 g0 g
Tonnikala vedessä 170 g  17 rl3,1 dl178 kcal38 g0 g2,6 g0 g
Kadett juusto 5% (Arla)100 g    190 kcal34 g0 g5 g0 g
Kanamuna kuoreton, annos 100g100 g    142 kcal13 g0,3 g10 g0 g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 30 g    68 kcal1,5 g5,3 g4,2 g1,7 g
Oliivi kivetön musta rainbow120 g    216 kcal0,7 g6,8 g20 g0 g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g100 g    100 kcal19 g1 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1385 g    2063 kcal192 g184 g60 g27 g
Ravintosisältö / annos231 g    344 kcal32 g31 g10 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    149 kcal14 g13 g4,3 g1,9 g
Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.