Hellun riisi-jauhelihawokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 20 g  1,7 rl1/4 dl29 kcal0,7 g6,3 g0 g0,1 g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 150 g   2 dl206 kcal33 g0 g8,1 g0 g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g50 g    18 kcal0,9 g3,2 g0,1 g1,6 g
Selleri, annos 50g20 g    2,8 kcal0,2 g0,6 g0 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60 g0,5 kpl   12 kcal0,4 g2,3 g0,2 g0,8 g
Kesäkurpitsa zucchini 30 g0,1 kpl   5,4 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g60 g0,9 kpl   17 kcal0,4 g3,6 g0,1 g1,5 g
Paprika, punainen30 g    7,7 kcal0,3 g1,4 g0,1 g0,6 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
470 g    311 kcal37 g21 g8,8 g5,7 g
Ravintosisältö / annos470 g    311 kcal37 g21 g8,8 g5,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal7,8 g4,4 g1,9 g1,2 g
Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.