Juustokalaa sipulipedillä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)212 g3,9 kpl  2,4 dl57 kcal2,8 g10 g0,4 g3,6 g
Seiti x-tra350 g    280 kcal60 g3,5 g3,5 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa162 g    486 kcal37 g0 g37 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
924 g    1503 kcal104 g20 g111 g3,6 g
Ravintosisältö / annos308 g    501 kcal35 g6,6 g37 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    163 kcal11 g2,1 g12 g0,4 g
Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.