Feta-lihapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna (keitetty kuorineen)88 g    60 kcal1,3 g13 g0,2 g0,7 g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93 g  6,2 rl0,9 dl32 kcal0,9 g6,4 g0,5 g1,3 g
Paistijauheliha 10%100 g    170 kcal20 g0 g10 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi2.8 g    7,8 kcal0,3 g0,2 g0,6 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1 g1/4 kpl   1 kcal0,1 g0,2 g0 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8 g0,5 kpl   1,9 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50 g    55 kcal9 g1 g1,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)18 g0,3 kpl  0,2 dl4,7 kcal0,2 g0,8 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
353 g    332 kcal32 g22 g13 g2,3 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal9 g6,2 g3,6 g0,7 g
Keitä perunat kuorineen vedesä.

Tilkka öljyä pannulle ja kuullota sipuli ja paista sitten jauheliha.

Muserra joukkoon feta ja lihaliemikuutio ja valkosipuli.

Sekoita hyvin!
Hox! älä lisää suolaa!
Sekoittele sitten chili tomaattimurska ruokaan ja kaada uuni pannulle.

Laita perunat kuorineen viipaleina päälle ja paista 200 astetta 15-20 min.