Soijarouhebolognese

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g80 g    282 kcal42 g24 g0,6 g5,2 g
Vesi, vesijohtovesi 180 g 36 tl12 rl1,8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g500 g    135 kcal6,5 g21 g1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
845 g    542 kcal51 g51 g12 g6,5 g
Ravintosisältö / annos211 g    135 kcal13 g13 g2,9 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal6,1 g6 g1,4 g0,8 g
2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.