Vhh-näkkäri manteli-pofiber

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi350 g 70 tl23 rl3,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g29 g    212 kcal0,3 g0,3 g23 g0 g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g50 g    291 kcal11 g4,8 g25 g5,2 g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g17 g    13 kcal0,9 g2 g0,1 g12 g
Seesaminsiemen, kuorineen 18 g 6 tl2 rl0,3 dl121 kcal4,8 g1,2 g10 g2,2 g
Fiber husk (1rkl=10g)20 g    2 kcal0,3 g0 g0,1 g17 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
489 g    647 kcal18 g10 g59 g36 g
Ravintosisältö / annos41 g    54 kcal1,5 g0,9 g5 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    132 kcal3,6 g2,1 g12 g7,4 g
Sulata voi kuumaan veteen.

Sekoita kuivat aineet leivinjauhetta lukuunottamatta keskenään ja lisää vesi-voiseokseen.

Sekoita leivinjauhe nopeasti ja levitä seos pellille lusikalla.

Paista 175* 45-60min.

Jaa pizzaleikkurilla näkkäri paloiksi puolesssa välissä paistoa ja laita takaisin uuniin.

Sammuta uuni ja jätä luukku raolleen, anna näkkärin kuivua jälkilämmössä.