Kesäkurpitsakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g15 g    24 kcal1,3 g4,7 g0 g0,1 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Basilika, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 2,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,4 g
Timjami 1 g 1 tl1/2 rl 2,8 kcal0,1 g0,3 g0,1 g0,4 g
Oregano, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 3,1 kcal0,1 g0,2 g0,1 g0,4 g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g300 g    714 kcal37 g0 g57 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 60 g1,1 kpl  2/3 dl18 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g40 g    132 kcal4,8 g26 g0,8 g3,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1784 g    1164 kcal52 g82 g62 g8,6 g
Ravintosisältö / annos446 g    291 kcal13 g20 g16 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal2,9 g4,6 g3,5 g0,5 g
Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)