Maissikanaa kasvispedillä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pinaatti 35 g18 kpl  0,7 dl4,7 kcal0,6 g0,1 g0,1 g0,5 g
Kesäkurpitsa zucchini 120 g0,3 kpl   22 kcal0,7 g3 g0,5 g0,8 g
Parsa 80 g11 kpl  1,5 dl12 kcal1 g1 g0,2 g1,2 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Broileri, rintaleike, nahkoineen 500 g    738 kcal108 g0 g34 g0 g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g5 g    41 kcal0 g0 g5 g0 g
Fariinisokeri5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
757 g    855 kcal111 g11 g40 g3,4 g
Ravintosisältö / annos189 g    213 kcal28 g2,8 g10 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal15 g1,5 g5,3 g0,4 g
Uunivuoka voidellaan oliiviöljyllä.

Päälle laitetaan tuore pinaatti, lohkottu kesäkurpitsa ja kuoritut, paloitellut vihreät parsat.

Murskattu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja muskovado/fariinisokeri sekoitetaan tahnaksi ja maissikanan palat voidellaan tahnalla.

Kanat asetetaan vuokaan kasvisten päälle ja paistetaan 180-asteisessa kiertoilmauunissa noin 20 minuuttia.