Lihawokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore Pirkka35 g    8,6 kcal0,9 g1 g0,1 g0 g
Paprika keltainen, annos 40g21 g    5,4 kcal0,2 g1,1 g0 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)10 g0,2 kpl  0,1 dl2,6 kcal0,1 g0,5 g0 g0,2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g26 g0,4 kpl   7,4 kcal0,2 g1,6 g0,1 g0,7 g
Cashew pähkinä7.2 g 2,4 tl0,8 rl0,1 dl42 kcal1,3 g1,3 g3,5 g0,3 g
Naudanlihalastu (saarioinen)67 g    100 kcal13 g0 g5,3 g0 g
Rypsiöljy rainbow5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
170 g    211 kcal16 g5,5 g14 g1,6 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    124 kcal9 g3,2 g8,2 g0,9 g
1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää pannulle ensin sipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

4. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja herkkusienet.

5. Lisää naudanlihalastut ja paista noin 15 min.
6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella.

7. Lihasta tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemi- tai lihaliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

8. Lihawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 124 kcal