JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipuli 58 g15 kpl   63 kcal4,6 g10 g0,3 g1,2 g
Chili paprika punainen15 g    6 kcal0,3 g1,3 g0 g0 g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10 g  1/2 rl0,1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprikajauhe 10 g 5 tl1,7 rl 32 kcal1,5 g1,8 g1,3 g3,7 g
Kani 1500 g    2442 kcal317 g0 g131 g0 g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g100 g    20 kcal0 g6,5 g0 g0 g
Oliiviöljy 50 g 10 tl3,6 rl0,6 dl442 kcal0 g0 g50 g0 g
Paprika punainen 203 g1,2 kpl   59 kcal1,9 g9 g0,8 g3,9 g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2 g    2,6 kcal0,1 g0,4 g0,1 g0,3 g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g18 g    4,5 kcal0,1 g1,5 g0 g0,1 g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g19 g    17 kcal0,6 g0,7 g1,3 g0,1 g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g140 g    42 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2525 g    3131 kcal326 g31 g184 g9 g
Ravintosisältö / annos421 g    522 kcal54 g5,1 g31 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    124 kcal13 g1,2 g7,3 g0,4 g
Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.