Tuupero tiikerikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 330 g 66 tl24 rl3,5 dl2394 kcal3,9 g1,3 g268 g0 g
Sokeri 400 g133 kpl100 tl33 rl4,7 dl1624 kcal0 g400 g0 g0 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12 g    48 kcal0 g12 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 600 g  60 rl9 dl2059 kcal61 g420 g7,2 g21 g
Kermaviilikastike 200 g 40 tl13 rl2 dl301 kcal4,9 g20 g22 g0 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20 g 6,7 tl3,3 rl1/2 dl74 kcal3,7 g2,2 g4,3 g6,1 g
Kananmuna kuoreton 275 g5 kpl   392 kcal34 g0,8 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1852 g    6918 kcal109 g861 g330 g27 g
Ravintosisältö / annos123 g    459 kcal7,2 g57 g22 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    374 kcal5,9 g47 g18 g1,5 g
Vaahota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää munat yksitellen, hyvin sekoittaen.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja viimeiseksi huoneenlämpöinen kerma.

Ota taikinasta 1/4 ja mausta se tummalla kaakaolla.

Kaada taikinat vuorotellen korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 170-asteisessa uunissa noin tunti.