Raparperikiisseli - sokeriton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Raparperi 300 g1,8 kpl  5 dl101 kcal2,1 g17 g0,3 g4,2 g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g1 g    0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g42 g    141 kcal0 g34 g0 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1543 g    242 kcal2,1 g51 g0,3 g4,8 g
Ravintosisältö / annos257 g    40 kcal0,3 g8,5 g0 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    16 kcal0,1 g3,3 g0 g0,3 g
Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.