Bataatti-kesäkurpitsalisäke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 580 g4,5 kpl   470 kcal9 g98 g0,3 g17 g
Kesäkurpitsa zucchini 341 g1 kpl   62 kcal1,9 g8,5 g1,4 g2,4 g
Mineraalisuola keskiarvo 3.5 g 1/2 tl0,2 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g0.1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy10 g    88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
935 g    619 kcal11 g106 g12 g20 g
Ravintosisältö / annos156 g    103 kcal1,8 g18 g2 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal1,2 g11 g1,3 g2,1 g
Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!