Tonin superhelppo jauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g400 g    520 kcal84 g0 g28 g0 g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)400 g    280 kcal48 g12 g4 g0 g
Rypsiöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g200 g    52 kcal2,4 g10 g0,4 g0 g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g30 g    114 kcal0,3 g28 g0,2 g0 g
Paprikajauhe 6 g 3 tl1 rl 19 kcal0,9 g1,1 g0,8 g2,2 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15 g    14 kcal0,2 g2,7 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1071 g    1177 kcal136 g53 g53 g2,2 g
Ravintosisältö / annos268 g    294 kcal34 g13 g13 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal13 g4,9 g5 g0,2 g
1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan