Valkosipulikermaperunat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Milbona Maito rasvaton125 g    41 kcal4,1 g6,1 g0 g0 g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Peruna (vanha, kuorittu)625 g10 kpl   513 kcal11 g110 g0,6 g6,3 g
Valkosipuli, tuore, silputtu10 g2,5 kpl   10 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl10 g    83 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
970 g    818 kcal19 g127 g25 g6,5 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    84 kcal2 g13 g2,5 g0,7 g
Kuori, ja silppua perunat kuutioiksi.

Pyöritä rypsiöljyssä pannulla n. 5 min. Laita paistovuokaan perunat.

Sekoita maito ja kasvisrasvasekoite keskenään, lisää ripaus suolaa ja ja valkosipulit(valkkariakin maun mukaan) puristettuna.

Heitä ainekset sekaisi uunivuo'ossa ja paista n.30-35min 225C