Hernekeitto PEKONILLA

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus20 g    64 kcal2,4 g0,1 g6 g0 g
Herne 500 g   8,3 dl345 kcal25 g47 g2 g16 g
Vesi2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2930 g    1294 kcal98 g47 g76 g16 g
Ravintosisältö / annos488 g    216 kcal16 g7,8 g13 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    44 kcal3,3 g1,6 g2,6 g0,5 g
1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla