Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 550 g1,6 kpl   99 kcal3,1 g14 g2,2 g3,9 g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g750 g    1275 kcal150 g0 g75 g0 g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 300 g 60 tl20 rl3 dl529 kcal5,6 g9 g51 g0 g
Emmental juustoraaste valio150 g    585 kcal44 g0 g45 g0 g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)500 g  33 rl5 dl200 kcal5,5 g36 g2,5 g7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2250 g    2688 kcal208 g59 g176 g11 g
Ravintosisältö / annos563 g    673 kcal52 g15 g44 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    119 kcal9 g2,6 g7,8 g0,5 g
Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.