Tuorejuustomureke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)200 g    240 kcal6 g8,2 g20 g0 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400 g    910 kcal76 g0 g68 g0 g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)56 g    151 kcal4,2 g27 g2,8 g5,6 g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 20 g1 kpl   57 kcal3,1 g0 g5 g0 g
Tuorejuusto valkosipuli & yrtit (Rainbow), annos 30g75 g    124 kcal6,8 g3,8 g9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
751 g    1482 kcal96 g39 g105 g5,6 g
Ravintosisältö / annos188 g    371 kcal24 g10 g26 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    197 kcal13 g5,2 g14 g0,7 g
Sekoita kermaviili ja ranskalainen sipulikeittopussi keskenään.

Lisää joukkoon jauheliha ja muna.

Sekoita aineet tasaiseksi massaksi ja muotoile uunipellille haluamasi muoto murekkeelle.

Tee murekkeen keskelle pituudeltaan vako tuorejuustoa varten.

Lusikoi tuorejuusto vakoseen ja lisää sen päälle vähän murekemassaa niin, että tuorejuusto peittyy.

Paista keskitasolla uunissa 25-40 minuuttia 200-225 asteessa.