Vattuerkki kermiksellä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vadelma 200 g  20 rl4 dl82 kcal2 g8,2 g1,6 g7,4 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.5 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g500 g    630 kcal25 g14 g53 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1001 g    1392 kcal31 g28 g124 g7,4 g
Ravintosisältö / annos143 g    199 kcal4,4 g4 g18 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal3,1 g2,8 g12 g0,7 g
Kiehauta vatut vesitilkassa, lisää makeutus, sekoita ja jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita erkkiin kermis + marjamössö ja anna tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua.