Mantelisuklaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g130 g    729 kcal13 g42 g53 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50 g    170 kcal1 g1,5 g18 g0 g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g100 g    600 kcal21 g6,9 g55 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
280 g    1499 kcal35 g50 g126 g0 g
Ravintosisältö / annos14 g    75 kcal1,7 g2,5 g6,3 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    535 kcal12 g18 g45 g0 g
Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.