Härkäpapukasvispihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Palsternakka 120 g0,8 kpl   76 kcal0,6 g14 g0,5 g5,4 g
Porkkana 318 g4,9 kpl   104 kcal2 g18 g0,6 g8,1 g
Peruna, vanha, kuorittu 260 g4,3 kpl   198 kcal4,9 g40 g0,5 g2,6 g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g105 g    397 kcal32 g61 g2,7 g2,5 g
Grahamjauho 83 g 28 tl9 rl1,5 dl271 kcal8,7 g50 g1,8 g8,2 g
Ruokasuola jodioitu 14 g 2 tl0,7 rl0,1 dl0,4 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ketchup (Felix), annos 100g20 g    15 kcal0,2 g3,6 g0,1 g0 g
Flora culinesse50 g    370 kcal0 g0 g41 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
19 annosta
1370 g    1431 kcal48 g187 g47 g27 g
Ravintosisältö / annos72 g    75 kcal2,5 g10 g2,5 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal3,5 g14 g3,4 g2 g
Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.