Tonnikalasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 115 g1,2 kpl   15 kcal1,3 g1,1 g0,2 g1,2 g
Tomaatti, tuore100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Tonnikala öljyssä 150 g  15 rl2,7 dl285 kcal41 g0 g14 g0 g
Kurkku, tuore60 g0,2 kpl  1,3 dl6 kcal0,4 g1 g0,1 g0,4 g
Kananmuna, keitetty 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
535 g    482 kcal57 g6,2 g25 g3 g
Ravintosisältö / annos134 g    121 kcal14 g1,6 g6,4 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal11 g1,2 g4,7 g0,6 g
Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!