Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl907 kcal1,5 g0,5 g102 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g180 g    612 kcal4,5 g149 g0,9 g3,6 g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g5 g    0,5 kcal0,1 g0 g0 g4,3 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 10 g 2 tl2/3 rl 2,7 kcal0,3 g0,3 g0 g0 g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g200 g    620 kcal12 g30 g50 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
25 annosta
873 g    3117 kcal39 g362 g169 g8 g
Ravintosisältö / annos35 g    125 kcal1,6 g15 g6,8 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    357 kcal4,5 g41 g19 g0,9 g
Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g