Kanafile-vihanneksilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika, punainen160 g    41 kcal1,4 g7,4 g0,6 g3,2 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Oliiviöljy 13 g 2,6 tl0,9 rl0,1 dl115 kcal0 g0 g13 g0 g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton200 g    196 kcal44 g0 g2 g0 g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g10 g    6,8 kcal0,2 g1 g0,2 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
533 g    399 kcal48 g16 g16 g6,1 g
Ravintosisältö / annos533 g    399 kcal48 g16 g16 g6,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal8,9 g2,9 g3 g1,1 g
Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.