Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)125 g    25 kcal0,8 g4,4 g0,4 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g5 g    37 kcal0,1 g0,1 g4 g0 g
Timjami 1 g 1 tl1/2 rl 2,8 kcal0,1 g0,3 g0,1 g0,4 g
Mustapippuri, annos 1g1 g    2,3 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10 g    10 kcal0,1 g1,8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
492 g    139 kcal3,2 g16 g5,9 g2,8 g
Ravintosisältö / annos123 g    35 kcal0,8 g4 g1,5 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    28 kcal0,7 g3,2 g1,2 g0,6 g
Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.