Juustokuorrutettu seiti neljälle

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus400 g    280 kcal64 g0 g1,2 g0 g
Purjosipuli160 g0,8 kpl   30 kcal2,9 g3,8 g0,3 g3,4 g
Flora ruoka kevyt & paksu100 g    60 kcal1 g4,5 g4 g0 g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu150 g    390 kcal47 g0 g23 g0 g
Tilli tuore25 g    6,5 kcal0,9 g0,3 g0,2 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
835 g    767 kcal115 g8,6 g28 g3,9 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal14 g1 g3,4 g0,5 g
400 g pakasteseitiä
½ purjoa
¾ tl suolaa
¼ tl rouhittua valkopippuria
½ tl currya
1 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
3 rkl hienonnettua tilliä

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan.

Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kypsennä purjosipuleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan.

Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla.

Levitä kalojen päälle purjoviipaleet.

Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste.

Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

lainattu : Siirry sivulle!