Täytetyt paprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika, punainen380 g    98 kcal3,4 g18 g1,5 g7,6 g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti125 g    350 kcal4,3 g7 g34 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250 g    415 kcal48 g0 g25 g0 g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 100 g5 kpl   226 kcal16 g0,5 g18 g0 g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio16 g    43 kcal4,5 g0 g2,7 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
871 g    1132 kcal76 g25 g81 g7,6 g
Ravintosisältö / annos218 g    283 kcal19 g6,3 g20 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    130 kcal8,7 g2,9 g9 g0,9 g
Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.