Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g700 g    1750 kcal119 g0 g140 g0 g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g200 g    650 kcal28 g1 g60 g0 g
Paprika punainen 120 g0,7 kpl   35 kcal1,1 g5,4 g0,5 g2,3 g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g300 g    105 kcal14 g6 g0,3 g7,5 g
Punasipuli, kuorittu, 100g35 g0,6 kpl  0,4 dl10 kcal0,5 g1,7 g0,1 g0,6 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75 g0,6 kpl   15 kcal0,5 g2,9 g0,2 g1 g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250 g    213 kcal2,5 g8,8 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1945 g    2944 kcal169 g40 g229 g13 g
Ravintosisältö / annos324 g    490 kcal28 g6,6 g38 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    151 kcal8,7 g2 g12 g0,7 g
Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P