Kolmen kasvin loota

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500 g1,4 kpl   90 kcal2,8 g13 g2 g3,5 g
Broccoli 200 g500 g    105 kcal17 g10 g2,5 g0 g
Munakoiso 500 g1,3 kpl  17 dl112 kcal2,5 g16 g1 g13 g
Parmesaani (Joku), annos 30g11 g    42 kcal2,6 g0 g3,6 g0 g
Mineraalisuola keskiarvo 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g2.5 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g250 g    200 kcal3,8 g17 g13 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1796 g    771 kcal28 g54 g47 g16 g
Ravintosisältö / annos299 g    128 kcal4,7 g9 g7,8 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    43 kcal1,6 g3 g2,6 g0,9 g
Pese ja pilko kesäkurpitsa, broccoli & munakoiso.

Lisää rypsiöljy, suola ja pippuri.

Raasta päälle parmesaani.

Lisää ruokakerma.

Paista noin 200 asteessa, puolivälissä sekoittaen.

Tarvittaessa voi laittaa puolessa välissä vuoan päälle folion, jos pinta tuntuu ruskistuvan liikaa.

Loistava lisäke vaikka mille ruoalle!