Parmesaanilla silattu paistileike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g490 g    662 kcal83 g10 g33 g0 g
Parmesaani (Joku), annos 30g11 g    42 kcal2,6 g0 g3,6 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Mineraalisuola keskiarvo 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g2.5 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
525 g    828 kcal86 g10 g51 g0 g
Ravintosisältö / annos131 g    207 kcal21 g2,6 g13 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    158 kcal16 g2 g10 g0 g
Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!