Rahkamunakasrulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 250 g4,6 kpl   357 kcal31 g0,8 g26 g0 g
Maitorahka, Valio, 0,3250 g 50 tl17 rl2,5 dl163 kcal28 g11 g0,8 g0 g
Tomaatti 220 g1,8 kpl   50 kcal1,2 g7,6 g0,7 g3,1 g
Mozzarella juustoraaste, valio50 g    145 kcal13 g0 g11 g0 g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g50 g    50 kcal10 g1 g0,5 g0 g
Sieni tatti, hapero 286 g    79 kcal5,2 g8,3 g1,4 g5,4 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3 g    27 kcal0 g0 g3 g0 g
Sipuli 50 g0,9 kpl  0,6 dl15 kcal0,6 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1159 g    885 kcal89 g31 g43 g9 g
Ravintosisältö / annos116 g    89 kcal8,9 g3,1 g4,3 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal7,7 g2,6 g3,7 g0,8 g
Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.