Haukipullat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hauki 1000 g2/3 kpl   839 kcal183 g0 g11 g0 g
Pekoni rasvainen 140 g7 kpl   526 kcal17 g0 g52 g0 g
Sipuli 40 g0,7 kpl  0,4 dl12 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g10 g    1 kcal0,2 g0 g0,1 g8,5 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1300 g    1535 kcal214 g2,2 g74 g9 g
Ravintosisältö / annos87 g    103 kcal14 g0,1 g5 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    118 kcal16 g0,2 g5,7 g0,7 g
Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.