Kalkkuna-linssipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g500 g    540 kcal120 g4,9 g7,5 g0 g
Perunasipulisekoitus 500g500 g    340 kcal8 g75 g0,5 g0 g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g250 g    100 kcal2,5 g20 g0,8 g0 g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g100 g    360 kcal27 g52 g2,9 g9 g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g20 g    21 kcal0,6 g4,4 g0,1 g0 g
Suola, annos 3g15 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisfondi fond "du chef" (Knorr), annos 28g28 g    34 kcal0,7 g1,7 g2,5 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1913 g    1395 kcal159 g158 g14 g9 g
Ravintosisältö / annos191 g    139 kcal16 g16 g1,4 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal8,3 g8,2 g0,7 g0,5 g
Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.