Kirjolohta uunissa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)1000 g    2340 kcal196 g43 g155 g0 g
Ruohosipuli, tuore100 g  14 rl2,5 dl27 kcal1,4 g3,8 g0,6 g1,1 g
Mineraalisuola keskiarvo 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1 g    1,7 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1113 g    2413 kcal198 g47 g161 g1,1 g
Ravintosisältö / annos223 g    483 kcal40 g9 g32 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    217 kcal18 g4,2 g14 g0,1 g
Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!