Kesäkurpitsa-broccoli-lisäke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 425 g1,2 kpl   77 kcal2,4 g11 g1,7 g3 g
Broccoli 200 g335 g    70 kcal11 g6,4 g1,7 g0 g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g35 g    28 kcal0,5 g2,3 g1,7 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Mineraalisuola keskiarvo 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
808 g    219 kcal14 g19 g10 g3 g
Ravintosisältö / annos162 g    44 kcal2,8 g3,9 g2 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    27 kcal1,7 g2,4 g1,3 g0,4 g
Huuhtele ja leikkaa palasiksi kesäkurpitsa ja broccoli (josta käytä myös varsi).

Laita vihannekset öljyttyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa tunnin verran, puolessa välissä sekoitellen (päälle voi silloin lisätä folion, ei pala pinnasta).

Paistuu samassa uunissa kirjolohen kanssa, loistavaa!