Lättytaikina (Kotiruoka-kirjasta)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, Kevyt1000 g 200 tl67 rl10 dl460 kcal32 g48 g15 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 293 g  29 rl4,5 dl1004 kcal30 g205 g3,5 g10 g
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
26 annosta
1708 g    2064 kcal83 g254 g75 g10 g
Ravintosisältö / annos66 g    80 kcal3,2 g10 g2,9 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal4,9 g15 g4,4 g0,6 g
Vatkaa munat maidon ja veden sekaan.

Lisää muut aineet.

Voisula jäähtyneenä.

Turvota tunti.

Paista voin/margariinin kanssa pannulla.

Taikinasta tulee n. 26 isoa, pannun kokoista lättyä.