Makaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)500 g    1750 kcal65 g345 g13 g15 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500 g    830 kcal95 g0 g50 g0 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500 g    425 kcal5 g18 g35 g0 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50 g    15 kcal0,5 g2 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1550 g    3020 kcal166 g365 g98 g15 g
Ravintosisältö / annos310 g    604 kcal33 g73 g20 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    195 kcal11 g24 g6,3 g1 g
Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.