Kikherne curry

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli, tuore, silputtu10 g2,5 kpl   10 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10 g    26 kcal1 g1 g2 g0,2 g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)40 g    32 kcal1,4 g7,6 g0,4 g0 g
Kikherne säilötty Bonduelle265 g    345 kcal17 g53 g8 g13 g
Bulgarian ruokajogurtti300 g    330 kcal9 g13 g27 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
985 g    846 kcal30 g79 g48 g15 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal3,1 g8 g4,8 g1,5 g
Kuumenna öljy kasarissa, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä, lisää curry.

Lisää vesi, liemikuutio, tomaattipyree, kanelitanko (jota en saanu tonne ainesten joukkoon lisättyä ;) ja kardemummaa 1tl (sama vika ;) . Anna hautua n 10min.

Valuta vesi kikherneistä ja lisää joukkoon.

Hauduta vielä 10 min. Sekoita jogurtti joukkoon ja kuumenna, mutta älä keitä enää.

Tarjoa riisin kera kasvisruokana tai vaikka broilerin lisukkeena.

Naan-leivän kanssa maistuu myös.