Kukkakaaligratiini (kotiruoka -71)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g450 g    77 kcal8,5 g10 g0,9 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Maito, Kevyt600 g 120 tl40 rl6 dl276 kcal19 g29 g9 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g130 g    507 kcal38 g2,6 g38 g0 g
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1395 g    1576 kcal85 g81 g100 g2,4 g
Ravintosisältö / annos233 g    263 kcal14 g14 g17 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal6,1 g5,8 g7,1 g0,2 g
Kypsennä kukkakaalit mikrossa/pienessä tilkassa vettä kattilassa.

Valuta ja laita uunivuokaan.

Tee juustokastike:
Sulata voi, lisää jauhot ja sekoita.

Älä anna ruskistua, lisää maito pienissä erissä ja hämmentele koko ajan.

Lisää vatkatut munat ja juustoraaste kastikkeeseen.

mausta valkopippurilla, muskottipähkinällä ja suolalla.

Kaada kastike kukkakaalien päälle.

Ripottele korppujauhoja pinnalle.

Paista 200* 20-30min.