Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)400 g    480 kcal12 g16 g40 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu50 g0,8 kpl   63 kcal5,5 g0,2 g4,5 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.169 g  17 rl2,6 dl592 kcal23 g115 g4,1 g6,4 g
Leivinjauhe 3 g 0,6 tl0,2 rl 5,3 kcal0,2 g1,1 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu110 g1,8 kpl   139 kcal12 g0,3 g10 g0 g
Tonnikala vedessä 300 g  30 rl5,5 dl313 kcal67 g0 g4,5 g0 g
Juustoraaste Arla Magre 17%85 g    238 kcal25 g2,1 g15 g0 g
Katkarapu 100 g50 kpl  2 dl68 kcal14 g0 g1,1 g0 g
Oivariini, 755 g 1 tl0,4 rl0,1 dl34 kcal0,1 g0,1 g3,8 g0 g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g100 g    12 kcal1,1 g1 g0,2 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1322 g    1944 kcal160 g136 g83 g7,4 g
Ravintosisältö / annos220 g    323 kcal27 g23 g14 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    147 kcal12 g10 g6,2 g0,6 g
Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.