Raparperipiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g45 g    180 kcal0 g45 g0 g0 g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g110 g    990 kcal0 g0 g110 g0 g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen40 g    288 kcal0 g0 g32 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 60 g1 kpl   75 kcal6,6 g0,2 g5,4 g0 g
Grahamjauho 110 g 37 tl12 rl2 dl361 kcal12 g67 g2,4 g11 g
Neljänviljanhiutale 30 g  6 rl1 dl99 kcal3 g17 g1,1 g3,5 g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g126 g    517 kcal3,8 g113 g5 g0 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 450 g 90 tl30 rl 120 kcal15 g14 g0 g0 g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g100 g    560 kcal6,5 g57 g4 g0 g
Raparperi 300 g1,8 kpl  5 dl101 kcal2,1 g17 g0,3 g4,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1371 g    3290 kcal49 g330 g160 g19 g
Ravintosisältö / annos114 g    274 kcal4 g27 g13 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    240 kcal3,5 g24 g12 g1,4 g
Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!