Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 200 g2 kpl   25 kcal2,2 g2 g0,4 g2 g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g60 g    15 kcal1,5 g1,2 g0,3 g0,9 g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 1000 g0,3 kpl   202 kcal5 g39 g0,6 g6,1 g
Cantaloupe meloni500 g    100 kcal3 g21 g0,5 g4,5 g
Mansikka 500 g  50 rl10 dl233 kcal2,5 g42 g1 g10 g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g200 g    644 kcal44 g3 g50 g0 g
Oliiviöljy 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl248 kcal0 g0 g28 g0 g
Oliiviöljy 56 g 11 tl4 rl0,6 dl495 kcal0 g0 g56 g0 g
Minttu, tuore (-), annos 1g20 g    8,8 kcal0,7 g1,7 g0,1 g1,4 g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g28 g    27 kcal0,3 g5,1 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2593 g    2000 kcal59 g115 g137 g25 g
Ravintosisältö / annos259 g    200 kcal5,9 g11 g14 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal2,3 g4,4 g5,3 g1 g
Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.