Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1500 g1,3 kpl  38 dl417 kcal18 g61 g3 g32 g
Sokeri 128 g43 kpl32 tl11 rl1,5 dl518 kcal0 g127 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g200 g    62 kcal0 g20 g0 g0 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2841 g    1005 kcal18 g210 g3 g32 g
Ravintosisältö / annos284 g    100 kcal1,8 g21 g0,3 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    35 kcal0,6 g7,4 g0,1 g1,1 g
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.