RukiisetSitruunamuikut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Muikku järvi 500 g20 kpl   538 kcal95 g0 g17 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,7 kcal0,2 g0,8 g0 g0,5 g
Tilli, tuore 100 g  33 rl 30 kcal3,7 g0,9 g0,8 g2,1 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 200 g 40 tl13 rl2 dl327 kcal5,4 g5,4 g30 g0 g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g50 g    134 kcal4,3 g26 g0,5 g6,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
907 g    1044 kcal109 g34 g48 g9 g
Ravintosisältö / annos227 g    261 kcal27 g8,4 g12 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    115 kcal12 g3,7 g5,3 g1 g
*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!