Rasvainen jauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Atria sika-nauta jauheliha 23%250 g    675 kcal43 g0 g58 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g4 g    15 kcal0,5 g2,5 g0,3 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45 g    405 kcal0 g0 g45 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
916 g    1287 kcal48 g37 g104 g12 g
Ravintosisältö / annos458 g    644 kcal24 g18 g52 g6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    141 kcal5,3 g4 g11 g1,3 g
250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.