Tofu-nuudeliwokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysjyvänuudelit (Blue dragon), annos 50g450 g    1440 kcal56 g284 g9 g36 g
Wok vietnamese (Findus), annos 225g450 g    135 kcal6,8 g18 g1,8 g14 g
Jalotofu marinoitu (Oy soya ab), annos 300g300 g    486 kcal54 g4,8 g28 g0 g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g45 g    74 kcal0,3 g19 g0,3 g0 g
Soijakastike 15 g 2,5 tl0,8 rl0,1 dl9 kcal0,8 g1,4 g0 g0 g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton15 g    3,2 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Rypsiöljy 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl248 kcal0 g0 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1308 g    2440 kcal118 g326 g72 g50 g
Ravintosisältö / annos262 g    489 kcal24 g65 g14 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    187 kcal9 g25 g5,5 g3,8 g
Sekoita ensin maustekastike: 3rkl sweetchilli-kastiketta, 1rkl soijaa, 1tl sesamöljyä ja 1rkl sitruunamehua.

Kuutioi tofu ja ruskista sitä öljyssä wokissa kovalla lämmöllä kunnes pinta on saanut hieman väriä (noin 5min).

Lisää wokkivihannekset ja paista 6-8min.

Kaada maustekastike wokkiin ja pyörittele vielä noin minuutti.

Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Yhdistä keitetyt nuudelit tofu-vihannes-seokseen.

Lisää annokseen tarvittaessa sweetchilli-kastiketta ja/tai soijaa.