Tomaattinenkiinankaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka70 g    57 kcal2,4 g13 g0,7 g0,7 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Ruokaöljy keskiarvo 42 g 8,4 tl3 rl0,5 dl371 kcal0 g0 g42 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Kiinankaali 850 g1 kpl  34 dl170 kcal13 g19 g2,6 g7,7 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)30 g    30 kcal2,3 g5,1 g0,2 g0,6 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g150 g2,3 kpl   42 kcal0,9 g8,9 g0,3 g3,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
3412 g    1051 kcal30 g115 g52 g21 g
Ravintosisältö / annos682 g    210 kcal6,1 g23 g10 g4,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    31 kcal0,9 g3,4 g1,5 g0,6 g
Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g