Kasvislasagne - itse tehty

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lasagnelevy, Myllyn Paras130 g    455 kcal17 g91 g2 g3,9 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Tomaattimurska, 1 prk500 g  33 rl5 dl134 kcal3 g27 g1 g7 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen700 g 140 tl47 rl7 dl231 kcal23 g34 g0 g0 g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g43 g  4,3 rl0,7 dl155 kcal5,6 g30 g0,9 g1,6 g
Juustoraaste Arla Magre 17%75 g    210 kcal22 g1,9 g13 g0 g
Feta Arla Apetina 50g30 g    75 kcal4,2 g0,8 g6 g0 g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light100 g    180 kcal8,4 g3,7 g15 g0,1 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200 g    22 kcal2,2 g2,2 g0,4 g2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
2098 g    1723 kcal89 g205 g59 g20 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal4,2 g10 g2,8 g0,9 g
Öljy kattilaan.

Siihen sipulit.

Lopuksi tomaattimurska.

Sitten maustetta peliin : suolaa ja pippuria ja jos haluaa niin jotain chiliä.

sitten valkokastikkeen valmistus.

maito kattilaan ja sekaan vehnäjauho.

Kiehautus miedolla lämmöllä KOKOAJAN sekoittaen (palaa minuutissa pohjaan ja alkaa haista).

sekoittaa täytyy about 20-30min.

mutta lopussa palkitsee lämmin lasagne :P kun kastike kiehahtanut sekoitetaan joukkoon tuorejuusto.

ja maustetaan muskottipähkinällä ja viherpippurilla.

laita laakeaan vuokaan ensin kasviskastiketta.

Sitten valkokastiketta.

Päälle levyt.

Toista niin monta kertaa kun kastikkeita riittää (about 4-5).

päällimmäiseen kerrokseen laita valkokastiketta ja valkokastikkeen päälle vielä juustoraastetta.

Ripottele myös fetapalat päällimmäiseksi.

paista koko hoito uunissa 175 asteessa alimmalla tasolla.

Noin 40-50min, riippuen uunista.