Omena-raparperihilloke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu600 g    246 kcal1,2 g56 g0,6 g11 g
Raparperi 400 g2,4 kpl  6,7 dl135 kcal2,8 g22 g0,4 g5,6 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g500 g    1950 kcal0 g490 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1600 g    2331 kcal4 g568 g1 g16 g
Ravintosisältö / annos107 g    156 kcal0,3 g38 g0,1 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    146 kcal0,3 g36 g0,1 g1 g
Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.